Marmomac 2021 – Какво ново ще видим? Как световният панаир се завръща във Verona Fiеre и какво да очкаваме от него по време на пандемия?

   Marmomac е най-важното световно изложение в сферата на каменообработката. Панаирът е посветен на цялостния процес за производство на камък – започващ от кариерата до преработения продукт, минаващ през иновативните технологии и машини, стигащ до инструментите и консумативите, спомагащи процеса на обработване. Панаирът е създаден в един от главните италиански райони за обработка на естествен камък – Верона. Ежегодното изложение Marmomac е основен международен център за най-големите действащи фирми в бранша. Той е незаменимо място, където се срещат бизнес, професионален опит и иновации. Събитието се превръща в повод за обмяна на опит, обучения и научаване на всичко актуално в сферата на каменообработката.

Мармомак Вероана файър

Мармомак Плюс   Поради извънредната епидимиологична ситуация през 2020, възниканала заради Covid-19, се наложи на MArmomac да преусмисли начина за провеждане на панаира. Беше създадена най-достъпната online платформата “Marmomac Re-Start”, която даде възможността на най-голямата общност в каменната индустрия да прведе голяма част от търговските си срещи, макар и само виртуално. Тази година въпреки, че събитието ще се проведе физически на 29 септември – 02 октомври, Marmomac отново дава възможност за online посещение, чрез платформата Marmomac Plus.  Чрез регистрация за online събитието на https://www.marmomac.com/marmomac-plus/ , приложението дава винаги активен достъп и възможност за виртуална разходка на изложението, както и възможност за насрочване и провеждане на търговски срещи.

Кои международни фирми в Мармомак 2021   Marmomac е изключително събитие, което отваря широко врати за всички международни пазари. Той позволява на участниците да популяризират своите марки и най-добрите си продукти и проекти. Дава възможност на посетителите да се запознаят с всички иновации и модернизирани технологии в областта на обработването на естествен камък. Панаирът прави възможно провеждането на срещи, обмяна на опит, споделяне на идеи в бранша.

   Тъй като нашата компания TTG PLUS VARTAN Ltd  активно се интересува от иновациите и решенията в сферата на каменообработката ще имаме представител на Marmomac 2021. Представителят и директор на комапнията Теодор Тодоров би могъл да Ви съдейства за провеждане на срещи, обмяна на опит с представляваните от нас фирми. DONATONI, INTERMAC, SIMEC, COMANDULI, PELLEGRINI, MEC, GHINES GROUP, NUOVA MONDIAL MEC, MANZELLI, ABRASIVI ADRIA, ITALDIAMANT, TENAX, които са малка част от нашите италиански партньори.  Всички те ще имат открити щандове, ще демонстрират постигнатите резултати през годината и най-добри решения за обработката на естествен камък. Защото както всички знаем италианците са водещите специалисти в обработката на мрамор, гранит и всякакъв вид естествен материал.

Щандове Донатони Мармомак 2021
Изложени машини ДОНАТОНИ ИНТЕРМАК

Marmomac 2021 ще се проведе в периода 29 септември – 02 октомври.2021  в изложбеният център Verona Fiеre – Верона, както всяка година. Участие в изложението ще вземат 39 държави и над 750 фирми, които ще представят своите решения и продукти в областта на каменообработката. Панаирът ще заеме 9 изложбени зали и 4 открити зони. Вратите на голямото събитие ще бъдат отворени в периода:

Работно време Мармомак 2021

   За да може да посетите Marmomac 2021 трябва да направите предварителна регистрация на: https://www.marmomac.com и да предоставите предварително генериран QR код. Провеждайки събитието организаторите са предприели всички възможни мерки за овладяване и предпазване от Covid-19. В залите ще бъдат допускани посетители само с отрицателен PCR или антигенен тест, с валидност не повече от 48 часа или с валиден ваксинационен сертификат за поставена ваксина.

Кой ще участва на Мармомак