F.LLI VIRGINIO

Транспортни ленти спомагащи производството на пластмасови изделия

Вносител на транспортни лентиФирмата F.lli Virginio Srl е създадена през 1977г от братята Вирджинио и се занимава с производство на транспортни системи и ленти, спомагащи логистичната дейност в производството. Официален представител и вносител за България е Вартан ЕООД. С големите си познания и над 40 годишен опит в областта на пластмасата, F.lli Virginio Srl произвежда вътрешни системи за транспортиране на материали и автоматизация на формоването, включително цялостна автоматизация. Италианската компания, намираща се в зона Венето, предлага решения, освен в сферата на транспорта, така и в тази на опаковането и печата върху пластмасовите изделия.     Всички продукти на F.lli Virginio Srl се доставят с Декларация за съответствие с директивите на ЕС за промишлените машини. Включват всички задължителни предпазни устройства и мерки за предотвратяване на трудови злополуки.

 

Транспортни ленти спомагащи производството на пластмасови елементи
Поискай оферта

  За още новини:

Facebook страница TTGPlus LTD
You Tube Channel Вартан ТТГ
channel vartan
аправи запитване за промишлена техника

PL-PA

Транспортни ленти Flli-VIRGINIO PL-PA

PL-PA са хоризонтални транспортни ленти, спомагащи производството на пластмасови изделия. Конструирани са от висококачествени материали. Произвеждат се с дължина започваща от 860мм.

Стандартната широчина на лентата е от 200мм до 1180 мм. За различна от стандартната широчина, моля изпратете запитване.

Поискай оферта

PL-PA Robot

Транспортни ленти с предпазна клетка Flli-VIRGINIOL-PA-ROBOT

PL-PA Robot е хоризонтална конвейрна лента в комплект с предпазна работна клетка, която защитава в работния процес. Лентата е  конструирана е от висококачествени материали, със стандартна широчина от 200мм до 1180 мм. За различна от стандартната широчина, моля изпратете запитване.

Предпазната клетка  се произвежда в различни дължини и широчини, по заявка. Предлага се в прозрачна версия от лексан или със стопер от метална мрежа. Възможни са добавянето на аксесоари като навес за оператора или врата за проверка.

Поискай оферта

PL-FV

Транспортни ленти с регулируем наклон

PL-FV са наклонени транспортни ленти с регулируем наклон. Конструирани са от висококачествени материали. Възможни за производство в различни  широчини и дължини, според нуждите на клиента.

Стандартната широчина на лентата е от 200мм до 1180 мм. За различна от стандартната широчина, моля изпратете запитване.

Поискай оферта

Видео

PL-CB/CBS

Транспортни ленти f.lli virginio с фиксиран наклон

PL-CB/CBS са наклонени конвейрни ленти с долна плоска част. Конструирани са от модули, изработени от висококачествен материал. Предлагат се в различни широчини и дърлжини по направена заявка.

Предлагат се във варианти с фиксиран наклон от 30 , 35 , 40 , 45 градуса или с регулируем наклон, посредством шарнирна плоча.

Стандартната широчина на лентата е от 200мм до 1180 мм. За нестандартни широчини, моля изпратете запитване.

Поискай оферта

PL-CBD/CBDS

Конвейрни ленти спомагащи произовдството на пластмасови елементи

Асансьорни транспортни ленти  ускоряват производствения процес на пластмасови изделия. Конструирани са от отделни модули от висококачествени материали. Предлагат се в различни широчини и дължини, при запитване.

PL-CBD/CBDS имат двоен ъгъл на наклон – фиксиран или регулируем чрез шарнирна плоча.

Възможно е надграждане с аксесоари: ролкови сепаратори и лопаткови сепаратори, които могат да отделят пластмасовия детайл от шприца, при разлика в дебелината.

Поискай оферта