SANDRETTO 2018-02-10T22:54:13+00:00

SANDRETTO

Шприц машини

WM WRAPPING MACHINERY – ЛИДЕР В ОБЛАСТТА НА ПЛАСТМАСИТЕ

През 1946 г. се създава SANDRETTO (www.sandretto.it) по инициатива на братята Модесто и Дино Сандрето, регистрирана в гр. Торино. В двете помещения от по 50 кв.м. се развива това, което в следващите години ще бъде една от най-големите фирми в областта. В началото работи за други фирми, но от края на 50-те години е в състояние да доставя водни помпи, разпределители и преси за термореактивни пластмаси.

МАШИНИ ЗА ЛЕЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ


Шприцове от 75 до 485 тона

Шприцове от 75 до 485 тона

Гамата от шприцове NOVE HP представлява идеално съотношение между цена и качество в областта на машините с “общо предназначение”. Главната цел при проектирането беше да се конструира машина с високи производствени параметри, но същевременно и с ниски разходни показатели. Новата хидравлика и новата система за контрол по осите беше изцяло препроектирана и така може да отговори адекватно на изискванията на пазара. С интегрирането на двойната помпа (за всички модели) и създаването на два независими кръга моделите NOVE HP позволяват да се изпълняват всички необходими цикли. С избора на модул с двойна помпа стана възможно чрез аксиално-буталната помпа с променлив обем да се организира лесно контролна система на хидравлично-електрическия обем и в резултат – намаляване на вътрешния шум в хидравличната система, максимална ефикасност и нисък енергиен разход. Управлението CEF 2000 е touch-screen и 15” монитор като работата с него е много опростена.

Шприцове от 610 до 1500 тона

Шприцове от 75 до 485 тона

Шприцът MEGA TES е проектиран да гарантира висока производителност и отлично качество на изделието при шприцването на прецизни технически детайли. Шприцовете от гамата MEGA имат 8 различни затварящи групи и 11 типа шприцващи агрегати.
Освен това са възможни комбинации с 3 различни диаметъра шнекове за всяка дюза и по 3 различни шприцващи агрегата за всеки затварящ механизъм. Машиностроителната концепция предвижда висока надеждност, ниски експлоатационни разходи, висока степен на пластификация и шприцване. Инновативно решение в хидравличната система гарантира генерирането на точно такъв дебит и налягане на маслото, които са необходими за осигуряването на затварящото усилие. Хидравличната система е базирана върху двойна система от помпи, които могат да се командват така, че да гарантират перфектното регулиране на дебита и налягането на хидравличното масло. Малки загуби на енергия и малки разходи. Управлението е от тип SЕF 2000 с опростени команди.

Шприцове от 600 до 1000 тона

Шприцове от 75 до 485 тона

Шприцовете от серия MEGA NH, с нова затваряща група “hydro block”, позволяваща да се постигне особено полезно отношение между максималното разстояние на движещите се плочи и максималната дължина на шприца. Гамата се състои от 4 групи на затваряне. Възможни са 3 различни диаметъра на за всяка дюза и по 2 различни шприцващи агрегата за всеки затварящ механизъм. Шприцът е конструиран така, че да предвижда висока надеждност, ниски експлоатационни разходи, висока степен на пластификация и шприцване. Инновативно решение в хидравличната система гарантира генерирането на точно такъв дебит и налягане на маслото, които са необходими за осигуряването на затварящото усилие. Хидравличната система е базирана върху двойна система от помпи, които могат да се командват така, че да гарантират перфектното регулиране на дебита и налягането на хидравличното масло. Малки загуби на енергия и малки разходи. Управлението е от тип SЕF 2000 с опростени команди.

Шприцове от 150 до 450 тона

Шприцове от 75 до 485 тона

Серията от машини тип NOVE HPF е перфектна смес от еволюционни решения, които напълно рефлектират на изискванията на пазара за шприцовани опаковки.NOVE HPF работят в диапазона от 150 до 450 тона затварящо усилие. Тези качествени и надеждни машини са снабдени с: оперативен интерфейс използващ touch-screen екран, двоинодействаща помпа с два напълно контролируеми кръга, шприцоващ агрегат работещ изцяло с акумулатор, което осигурява ниска консумация на ел. енергия.

NOVE HPF притежава много реални и използваеми предимства, които спомагат да се изпълнят всички изисквания на шприцованите опаковки за бърз промишлен цикъл при производството на тънкостенни продукти.

Шприцове от 150 до 360 тона

Шприцове от 75 до 485 тона

Серията MACH разви една нова технологиятясно специализирана във високоскоростното производство, предназначена за опаковъчния пазар. MACH съдържа в себе си тази технология и опит и заедно с влагането на високотехнологични компоненти и инновативни решения, дава възможност да се постигнат конкретни и прецизни резултати, дори и в трудни условия за работа. МАСН намира своето идеално приложение при производството на опаковъчни артиколи и технически детайли характеризиращи се с тънки стени.
Машината е контструирана така, че да предвижда висока надежност подчинена на високите технологии. Консумацията на енергия е значително намалена, дължаща се на някои основни неща: хидравлична система със серво-командване, голяма мотопмпа, клапани и хидравлична система с висок капацитет, съответен софтуер. Управлението е от тип SEF 2000 с опростени команди

Шприцове от 610 до 1100 тона

Шприцове от 75 до 485 тона

MEGA TEF машината работи в диапазон 610-1100 тона. Снабдена е с ел. мотор за задвижване на шнека и напълно акумулаторно задвижван цикъл за всички останали функции на машината. Тези машини са предназначени за потребители, които се нуждаят от висока производителност. В сравнение с MEGA TES (стандарт), MEGA TEF предлага широка модулност която позволява затварящи и шприцоващи агрегати от различни величини да се комплектоват. Това оптимизира машината и позволява различни приложения.
Използването на електромотор за въртене на шнека предлага:
комплектно препокриване на на всички движения; постоянен контрол на въртенето на шнека; икономия на енергия; отношение въртене/скорост, което перфектно отговаря на изискването на шприцоването при употребата на различни типове пластмаса.
Изпълнението на всички машинни функции чрез акумулаторна мощност позволяват на цикъла:
висока скорост на шприцоване (около 450мм/сек), бързо предвижване на движещите се плочи и минимум консумация на енергия при затворено положение, значително повишаване КПД на машината.
Управлението е от тип SEF 2000 с опростени команди.

Шприцове от 1100 до 6000 тона

Шприцове от 75 до 485 тона

Серията от “Свободни машини “, използващи две плочи задвижвани чрез хидро-механичен затварящ агрегат, се характеризира с изваждането на четрите колони, които се подържат от подвижната плоча. Тези колони се заключват и отключват механично при всеки цикъл върху неподвижната плоча като по този начин осъществяват шприцваща машина с максимално отваряне и възможност да се поставят и изваждат големи матрици чрез една опростена операция.
Тази серия машини притежава много компактен дизаин (редуцирани външни размери).
Високата акуратност при машинните движения на тези големи шприцове се получава чрез използването на компоненти с висока прецизност и внимателно подбраната хидравлична система с перфектен дизайн. Движенията на шприцващия агрегат се контролират чрез серво и пропорционални клапани осигуряващи висока прецизност на операцията.
Процесът се контролира от touch-screen монитор SEF 2000.