ITALDIAMANT

Диамантени дискове и инструменти

Итал Диамант 2021

От 1976 год насам Italdiamant са на върха в производството на диамантени инструменти. Предлагат най-съвременните технологии за рязане, калибриране, полиране и изрязване на материал. Предоставят разнообразие от инструменти, според нуждите на клиента, подходящи за всякакъв вид естествен камък, мрамор, гранит, технически камък, керамика и порцелан. Italdiamant има успешно партньорство с международни сътрудници, както и клонове из цял свят. Чрез тези контакти по света, италианската компания успява да изнася 80% от производството си към търговските си партньори в Европа, САЩ, Азия и Близкия Изток. Компанията се опитва да задоволи нуждите както на големи производители, така и на малки работилници, като залагат на постоянното внимание към детайла, техническа поддръжка на място и обслужване от най-високо ниво.

Непрекъснатите изследвания, които правят технологичните иновации, до които достигат; зачитането и опазването на околната среда; пълната ориантация към клиента; ентусиазма за персонализиране на съществуващите системи и високото качество на инструментите, гордо „Made In Italy“ са само част от качествата на компанията Italdiamant, които ги позоционират като №1 в производството на диамантени инструменти.

Качеството на инструментите им ги прави избор на много големи компании и майстори в каменообработката по цял свят. Италианският лидер производител на машини за обработка на камък Donatoni Macchine също се е спрял на техните инструменти, като най-добри за предлаганите от тях машини.

Поради големия интерес към тях и в България, вече може да намерите портфолиото им при VARTAN Ltd. Които вече са техни офоциални представители и вносители.

Поискай оферта
Диамантени дискове
Поискай оферта

Диамантените дискове Italdiamant серия EVOGres са специално произведени за рязане на технически камък и керамика. Одобрени от редица световни производители на технически камък по цял свят.

удобрение от производители

Диамантени дискове
Поискай оферта

Професионалните диамантени дискове на Italdiamant за мрамор са преднаначени както за вертикално, така и за хоризонтално рязане с машина. Предлагат се в стандартна и „Silent“ версия. Italdiamant разполагат с разнообразие от разновидности и размери. При индивидално запитаване диска, може да бъде персонализиран.

  • Диаметър Ф350

  • Диаметър Ф400

Диамантени дискове
Поискай оферта

Специализираните дискове на Italdiamant за гранит са разработени, така че да са възможни най-тънки разрези. Диамантената сърцевина на диска е разработена, така че да съдържа най-голямо количество диамантени сегменти. Тези уникални характеристика правят диска дъготраен за употреба. Предлагат се както  в стандартна, така и в „Silent“ версия.

  • Диаметър Ф350

  • Диаметър Ф400