NUOVA MONDIAL MEC

Производител на машини за рязане на камък

   През 1979 г. в Италия Nuova Mondial Mec S.r.l. започва производство на първите машини за шлайфане и полиране на камък (модели Pantera, Cicala, Gazzella и Lupessa). През следващите години компанията значително разширява портфолиото си. Започват да произвежда резачки за плочки и камък, шлифовъчни машини за подове, полиращи машини и релсови триони за камък. Всички машини, произведени от тях са снабдени с широка гама аксесоари за лесна обработка на мрамор, гранит, естествен камък и строителни материали. Цялото това разнообразие, предлагано от тях много бързо ги превръща в световен лидер в производството на машини за каменообработка.

машини за рязане на камък

   Добрата репутация на фирма Nuova Mondial Mec S.r.l. се дължи на отличното качество на предлаганите от тях машини, за чието производство се използват само първокачествени суровини. Марката има голямо разнообразие на машини и модели, които са в различен ценови диапазон. Екипът на компанията с неуморната си ангажираност в производството, предлага огромно разнообразие, за да може да даде решение на всеки клиент, според нуждите му.

   Осемдесет и пет процента от продажбите на компанията са предназначени за износ от Италия. Чрез тях Nuova Mondial Mec S.r.l. има присъствие на световните пазари – в Европа, източните страни, Бразилия, Далечния изток, Северна Африка, Австралия, САЩ и Канада.

   Едни от най-големите предимства на Nuova Mondial Mec S.r.l. са високото качество на произведените от тях машини, бързите доставки и комплексното след продажбено обслужване от висококвалифициран технически екип.

Официален представител и вносител на Nuova Mondial Mec S.r.l. за България е Вартан ЕООД (TTG Plus)

Компактна фреза за рязане на камък Nuova Mondial Mec

MANTA COMPACT 200-250-300

NUOVA MONDIAL MEC – ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МАШИНИ ЗА РЯЗАНЕ НА КАМЪК