SIMEC

Гатери, полиращи линии, обрязващи машини

SIMEC – ГАТЕРИ, ПОЛИРАЩИ ЛИНИИ, ОБРЯЗВАЩИ МАШИНИ

SIMEC е създадена през 1969 г. в гр. Кастело ди Годего (провинция Тревизо) в сърцето на зоната на североизточна Италия, която се е превърнала в символ на Made in Italy вследствие на упоритата работа и способността да изнася продуктите си в целия свят. SIMEC започва своята дейност като малка работилница, лишена от капитали, с интуицията на и опита на Ампелио Стангерлин, млад мъж пълен с воля и добри идеи. Определено големия талант на собственика при проектирането на машините за обработка на камък, тласкат фирмата към успеха. Успехът на SIMEC се дължи основно на постоянното търсене на качеството. Ампелио Стангерлин казва: „без да се вдига много шум, тази фирма е станала голяма и преди всичко с история: ние сме работна група с невероятен успех, проектираме и произвеждаме машини и инсталации, които имат неоспоримо качество. Клиентите ни от цял свят нашите технологии и стил на работа.“

Гамата от машини за обработка на камък на SIMEC включва: традиционни гатери, въжени гатери, полиращи и калибриращи линии, режещи машини, машини и инсталации за пълнене с смоли и изсушаване на камъка, роботизирани системи за товарене и разтоварване на материала


ТРАДИЦИОННИ НОЖОВИ ГАТЕРИ ЗА МРАМОР

Модел М20 – М25 – М40 – М50

Модел М20 - М25 - М40 - М50

Тези гатери позволяват да се режат блокове с височина 2000 мм и се отличават с максималния брой ножове от 40 до 50 бр. Блокът който е фиксиран се реже с помощта на диамантени ножове. Рамката на която са монтирани ножовете се движи със скорост 90 удари в минута и има ход от 600 мм. Маховикът задвижва рамката посредством две биели.

Поискай оферта

Модел SFERA

Модел SFERA

Гатерите за рязане на мрамор модел SFERA имат праволинейно движение с дълъг ход, за бързо рязане на блоковете. Този модел е във версия с 80 и 100 бр. ножа и ход 800 и 1000 мм. Рамката на която са монтирани ножовете е фиксирана, докато количката носеща блоковете се издига към ножовете.

Поискай оферта

Видео:

Полиращи линии


ПОЛИРАЩИ ЛИНИИ ЗА МРАМОР

Модел HPM 2200 RX

SIMEC Модел HPM 2200 RX

Модел HPM 2200 RX са полиращи линии с висока производителност за мраморни слабове, които са получени директно от версиите за гранит верся NP EVO, от която са наследени голяма част от технологичните решения. HPM има шпиндел предназначен за шлайфане/полиране на мрамор, инсталиран възможно най-близо до до материала, като по този начин се намаляват значително вибрациите и се повишава значително производителността. Освен това на машината могат да се монтиран различен брой опции, като например: взаимонзаменяеми плочи за абразивите, 10″ touch screen монитор, възможност за отдалечен сервизен контрол през интернет, контрол на консумацията на абразивите.

Поискай оферта

Модел NPM 600 RX

SIMEC - Модел NPM 600 RX

Този модел калибрираща/полираща линия за ленти и плочи получена директно от версията за гранит, осигурява върху мрамора ненадмината производителност и отлично качество на полиране. Всички версии, на които могат да се монтиран до 26 глови върху единствен мост, са специално оборудвани с плочи за абразивите за полиране на мрамор.

Поискай оферта

Модел NP 1 RX

Модел NP 1 RX

Машината, която се движи върху релси е снабдена с една рабатна глава и предназначена да полира фаши които са позиционирани върху циментна основа, разположена по дължината. Машината се захранва лесно с материал с помощта на кран или подемно подвижно средство, тъй като едната страна на циментната основа е отворена. След като приключи цикъла на полиране, машината сама се връща в изходно положение.

Поискай оферта