CARLE MONTANARI
Машини за производство на шоколадови изделия
CARLE MONTANARI – МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ШОКОЛАДОВИ ИЗДЕЛИЯ
Carle & Montanari проектира и произвежда, от началото на 1900 г., машини и линии, както за преработка на какао, така и за обработка, моделиране и опаковане на шоколад. Над 1700 оборудвания произвеждат бомбони и щоколади с помощта на технологичните и системни решения на Carle Монтанари и терминът CAVEMIL (от името CAValieri EMILio, който през 50-те години на миналия век е изобретил първата автоматична линия) е синоним на моделиране в целия свят. Влизането в групата на Sacmi, позволи на Carle & Монтанари да гарантира на своите клиенти присъствие в 23 страни и ресурси за големи инвестиции в научноизследователската и разработващата дейност. Благодарение на интегриране на сектора на опаковане, днес Carle & Монтанари е единственият глобален доставчик, който може да помогне на фирмите от трансформирането на какао до опаковането.
През годините Carle & Montanari разработи оптимизация и интегриране на на производствения процес, от производството и моделирането на какао, до опаковането. Един подход на технологии и оборудване, което позволява на клиентите да имат единствен доставчик гарант за резултат по отношение на производителността и качеството.
С 100 години опит и хиляди машини, направени за специалистите в областта. Благодарение на R&D Group днес Carle & Мontanari е в състояние да предостави уникални решения и технологии като визуални системи, електронни датчици, системи за управление и възможността за проследяване на формите, с помощта на технологията за радиочестотна идентификация, модулни системи в количката, опаковане висок каданс.
Хоризонтални преси за какао от 6 до 16 вани, капацитет от 350 до 1.000 кг/час
Машини и линии за производство на шоколад с капацитет от 300 до 10.000 кг/час.
Машини за шоколадови маси, заместители и мазни кремове, с капацитет 2.200-6.000 кг/час
Автоматични инсталации за моделиране на шоколад с капацитет от 300 до 10.000 кг/час.
Автоматични опаковащи машини за шоколад, шоколадови и желирани бонбони.