Intermac Master One – Кой обнови производството си с последна дума на техниката?

intermac za kamakIntermac са водещ производител на машини за обработка на камък и един от лидерите на пазара в Италия, където е меката на кеменообработката. Intermac имат успешно партньорство с Donatoni и Montresor. Проиводствената им база се намира в град Пезаро – Италия, където произвеждат серията WaterJet, (приспособима, освен за обработка на камък така и на метал и стъкло) и сериите Master, които се предлагат в различни вариации. Intermac предоставя своите високо технологични решения, които задоволяват специфични нужди в каменната индустрия.

През декември.2021 година в град Ловеч пристигна първата в България машина Intermac Master One.  Собственици, на която са Bulstone 12 ЕООД.  Осланяйки се на дългогодишния си, над 20 годишен опит, в обработката на естествени камъни, професионализма и прециноста си, мениджмънта на Bulstone 12 – A Natural Stone Company  се довериха, отново на нас и търговския ни отдел за най-доброто решение, отговарящо на техните нужди. В края на 2021 при Bulstone 12 пристигна вече 5та машина закупена, транспортирана, монтирана и инсталирана с наше съдействие. Ловешкият производител разполага с голяма гама от иновативни машини, последно поколение и последна дума техниката, повишаващи производствения процес и отговарящи на  всякакви нужди, а именнo 3 DONATONI и вече 2 INTERMAC. Всички от които отговарят на най-високи стандарти и изисквания и са оборудвания със специализирани софтуери, олесняващи оператора и подпомагащи производствения процес.

Видео

Като официален представител и вносител на Donatoni за България, съдействаме на нашите клиенти при проявен интерес към техните партньори-Intermac. Първият Intermac, монтиран в гр. Ловеч е WaterJet, а сега пристигна и Master One – единственият в България.

Монтаж

Специализирана машина за обработка на кухненски плотове

Транспорта от Италия до България, беше не повече от два дни, който сме организирали ние от Вартан ЕООД. Монтажа и инсталацията продължи общо четири дена, за което компанията купувач, получи изцяло нашето съдействие, както и високачествено техническо обслужване.  Първите проби минаха успешно и машината вече е пусната в експлоатация. Пожелаваме да е честита новата придобивка. С пожелания за много изпълнени проекти, с нейно съдействие.

Първи проби на машината, специализирана за производство на кухненски плотове

машина за производство на кухненски плотове
машина за каменообработка

Машината Intermac Master One e професионална 3 осна, CNC машина за каменообработка. Master One може да реже и оформя, както естествен камък и каменни фаши, така и изкуствени материали, технически камък и керамика. Подходяща е при работа с мрамор, гранит и всякакъв вид естествен камък. Еднакво добре се справя и с изкуствени матриали и керамика. CNC машината е способна на всякакви операции в обработката на камък, без това да наруши производителността й. Подходяща е за широк обхват от дейности: от изработване и оформяне на кухненски плотове, до паметници. Master One осигурява превъзходно качество на изпълнението, дори при изключително прецизни детайли.

Повече информация относно машината

CNC машина за кухненски плотове
Поискай оферта

Машината разполага със специализиран софтуер, специално разработен за нея. Позволяващ програмирането на размери и форми директно от самата машина.

Лесна и достъпна за употреба, благодарение на ерогономичната конзола и операторския интерфейс

  • Използването на копмпютър с Windows гарантира олеснено и допстъпно използване на машината от страна на оператора;

  • Софтуера позволява CAD-CAM програмиране директно от самата машина

лесен интерфейс за работа Intermac

За повече информацията, относно машината не се колебайте да разгледате нашия каталог или да изпратите запитване.

Intermac е един от най-големите лидери в производството на машини. Със своите високо технологични решения – те задоволяват специфични нужди в каменната индустрия

Конфигурациите с 3 оси са оборудвани с агрегати за управление на широк спектър от процеси и операции на обработка.